Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски се очаква да посети днес Германия и Франция

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога се чака през днешния ден да посети Германия и Франция, с цел да се опита да издейства основна военна помощ и с цел да подпише двустранни съглашения в областта на сигурността, съобщи Ройтерс.

Украинският водач ще посети двете европейски страни на фона на яростните сражения сред украинските и съветските сили за град Авдеевка, който се намира в Източна Украйна.

Това ще е първото пътешестване на Зеленски в чужбина, откогато смени главнокомандващия на въоръжените сили Валерий Залужни, отбелязва Ройтерс.

Очаква се Германия и Франция да подпишат с Украйна двустранни съглашения в областта на сигурността, с които да бъде заложена рамка за дълготрайна помощ за Украйна, до момента в който тя реализира задачата си да се причисли към НАТО.

Все още не се знаят детайлности за споразуменията, които се чака да подпише Зеленски с френския президент и с немския канцлер Олаф Шолц  Олаф Шолц Олаф Шолц е немски политик от Социалдемократическата партия (ГСДП).   От декември 2021, написа Българска телеграфна агенция.

Очаква се съглашението сред Украйна и Франция да бъде подписано довечера на гала в Елисейския замък.

Френски представители обявиха, че то ще включва стопански и финансови детайли и няма да е отдадено единствено на военни въпроси.

Очаква се на следващия ден Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога да вземе присъединяване в Мюнхенската конференция по сигурността.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР